OXYGEN


SHOW

KUIZI ANKETA

Të fundit

Çdo të shtunë në ora 21:00 në Klan Kosova (Video)...

Në kohën kur po mbush 10 vjet, emisioni Oxygen vjen me shumë ndryshime. Nga 24 mars 2018, e shtunë, në orën 21:00, me skenografi e re, ide të reja, ndryshime në kuiz, shumë shpërblime e edhe produkte...

Lexo më shumë:

Rushiti merr Çmimin për Guxim nga Departamenti amerikan i Shtetit, tregon kujt ia dedikon...

Ajo udhëheq me Qendrën kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës. Për punën dhe angazhimin mori çmimin që e ëndërron secila grua në botë. Feride Rushiti nga Kosova, është nderuar me Çmi...

Lexo më shumë:

Flet arbëreshja nga Kalabria, ekskluzivisht për Oxygen...

Emisioni Oxygen është hapur me një këngë arbëreshe. Por tekstin në origjinal tashmë e ka konfirmuar Vicky Bafta, arbëreshe nga Shën Dhimitri, Kalabri. ...

Lexo më shumë:

Besim Dina tregon ëndrrën e tij të thyer...

Teksa emisioni i tij po rifillon pas një pauze, Besim Dina ka shpjeguar detaje të ndryshimeve që i ka bërë. Ka shpjeguar një rubrikë të re, që politikanët do duhet të përgjigjen për ëndrrën që kishin...

Lexo më shumë:

Të ftuarit


2017-12-31

Genta Ismajli

Lexo më shumë:
2017-12-31

Xhevdet Doda

Lexo më shumë:
2017-12-31

Jehona Sopi

Lexo më shumë:
2017-12-31

Shpend Ahmeti

Lexo më shumë:
2017-12-31

Vesa Luma

Lexo më shumë:
2017-12-31

Shpat Deda

Lexo më shumë:
2017-12-31

Mc Kresha

Lexo më shumë:
2017-12-31

Menan Kiseri

Lexo më shumë:
 1  2 

BESIMDINA


I lindur me 6 Korrik 1971 ne qytetin e kultures, pra ne Gjakove. I njohur si komedian shqiptar, aktor, text shkrues, producent dhe njeri i mire. Nuk e kam shkru vete!

Producent Ekzekutiv ne shoun e tij qe e zotron nga viti 2008, qe 10 vite.


LEXO ME SHUME

{

ABONOHUKETU


}