Ajo udhëheq me Qendrën kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës. Për punën dhe angazhimin mori çmimin që e ëndërron secila grua në botë.

Feride Rushiti nga Kosova, është nderuar me Çmimin për Gratë e Guximshme nga Departamenti amerikan i Shtetit, raporton Oxygen Show

Në kohën kur po mbush 10 vjet, emisioni Oxygen vjen me shumë ndryshime.

Nga 24 mars 2018, e shtunë, në orën 21:00, me skenografi e re, ide të reja, ndryshime në kuiz, shumë shpërblime e edhe produkte mediale.

Të premten, Departamenti amerikan i Shtetit do të ndajë Çmimet Ndërkombëtare për Gratë e Guximshme.

Teksa emisioni i tij po rifillon pas një pauze, Besim Dina ka shpjeguar detaje të ndryshimeve që i ka bërë.

Ka shpjeguar një rubrikë të re, që politikanët do duhet të përgjigjen për ëndrrën që kishin e nuk e realizuan dot, edhe vet Dina tregoi ëndërr e tij të thyer.

Pas ratifikimit të Demarkacionit dhe dëshmive se po zhvillohet lufta kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar duhet filluar negociatat për plotësim ndryshim e Rregullores 539/2001 në mes 3 institucioneve kryesore të BE-së: Komisioni Evropian, Këshilli i BE-së dhe Parlamenti Evropian.

Pastaj të bëhet miratimi i Rregullores në seancën plenare të Parlamentit Evropian e më pas miratimi i saj nga Këshilli i Ministrave.

{

ABONOHUKETU


}