Teksa emisioni i tij po rifillon pas një pauze, Besim Dina ka shpjeguar detaje të ndryshimeve që i ka bërë.

Ka shpjeguar një rubrikë të re, që politikanët do duhet të përgjigjen për ëndrrën që kishin e nuk e realizuan dot, edhe vet Dina tregoi ëndërr e tij të thyer.

“Kam pas qejf me qenë oficer ushtarak i Ushtrisë Shqiptare”, ka deklaruar ai.

Producenti dhe autori i Oxygen, Besim Dina ka deklaruar se pritja që Klan Kosova i kanë bërë; është e jashtëzakonshme.

Ai tashmë vjen edhe me produkte të tjera mediale, produksionin me teknologjinë më të mirë në gjithë rajonin dhe portalin e tij, që është ndryshe nga të deritanishmit./ OxygenShow.com

{

ABONOHUKETU


}